Rapport onderzoek cliëntervaringen pleegzorg
08 december 2021 

Rapport onderzoek cliëntervaringen pleegzorg

De mening van jongeren

De jongerenraad heeft in 2021 een vragenlijst uitgezet onder alle pleegjongeren van Horizon Pleegzorg. Omdat de Jongerenraad alle jongeren vertegenwoordigt van Horizon Pleegzorg, is het belangrijk dat zij een duidelijk beeld hebben van hoe andere jongeren de pleegzorg ervaren. In totaal hebben 64 jongeren de online vragenlijst ingevuld. De meeste jongeren waren positief over het pleeggezin en de pleegzorgbegeleiding. Toch komen er ook verbeterpunten naar voren. Nieuwsgierig naar de resultaten? 

De jongerenraad heeft een poster gemaakt met de resultaten. Ook is het uitgebreide verslag te lezen. Klik hier om de resultaten te lezen

De poster zal binnenkort in de brievenbus belanden bij pleegjongeren boven de 12 jaar. Lijkt uw pleegpuber het leuk om ook eens aan te sluiten bij de jongerenraad? Laat dat dan weten aan jullie pleegzorgbegeleider of door een mailtje te sturen naar jongerenraadpleegzorg@horizon.eu. We zijn altijd op zoek naar versterking en hebben naast vergaderen ook tijd voor gezelligheid😊 Veel leesplezier namens de jongerenraad!

Reactie plaatsen