Pleegzorg Familiedagen op Duinrell - 6 en 7 november 2021
23 september 2021 

Pleegzorg Familiedagen op Duinrell - 6 en 7 november 2021

De Pleegzorg Familiedagen op zaterdag 6 en zondag 7 november 2021 gaan door!

De kaartjes zijn al in uw bezit en steeds werd de datum uitgesteld wegens de Corona-maatregelen,
maar nu hopen we dat het door kan gaan! Let op, u kunt geen kaartjes bestellen nu, u kunt alleen gaan als u al kaartjes in uw bezit hebt.

Om de veiligheid van (pleeg-)kinderen en pleegouders te kunnen waarborgen is besloten om vooralsnog geen extra tickets voor het evenement te verkopen. In de huidige situatie vinden wij dat niet verantwoord. Mogelijk dat hier eind oktober verandering in komt.

Zoals de situatie nu is, is het niet nodig om bij de entree en horecapunten op het park een Coronapas of een QR-code te tonen. Er is geen negatieve testuitslag nodig om naar Duinrell te kunnen. Volgens de huidige norm is tijdens de Pleegzorg Familiedagen de anderhalve meter regel niet meer van toepassing en kunnen de attracties weer volledig worden bezet. De wachtrijen kunnen hierdoor sneller doorlopen.
Uiteraard is het van belang dat men elkaar blijft respecteren als er wel prijs wordt gesteld op anderhalve meter afstand. 

Duinrell is afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid en de mogelijkheid blijft bestaan dat de Pleegzorg Familiedagen op het laatste moment geannuleerd moeten worden.

Eerder aangeschafte tickets blijven geldig. Kaartjes die gratis waren voor de jongste kinderen blijven ook gewoon gratis en geldig voor het betreffende kind.

Heeft u tickets gekocht voor de zaterdag, dan bent u met die tickets welkom op zaterdag 6 november 2021.
Heeft u tickets gekocht voor de zondag, dan bent u met die tickets welkom op zondag 7 november 2021. 

De eerder gekozen aankomsttijd is ook van toepassing op de nieuwe datum.

Er worden geen nieuwe tickets verstuurd. Het is van belang dat de tickets goed worden bewaard.

Voor vragen met betrekking tot aangeschafte tickets voor de Pleegzorg Familiedagen s.v.p. rechtstreeks contact opnemen met Duinrell via sales@duinrell.nl.


Reactie plaatsen