Lezing: een (h)echte uitdaging

Online lezing een (h)echte uitdaging van Inge Vandeweege

De lezing is in januari door veel pleegouders van Horizon gevolgd en er kwamen positieve reacties! Nu willen we dezelfde lezing opnieuw organiseren voor pleegouders van Horizon op woensdagavond 6 oktober 2021 om 20.00 uur.

Pleegkinderen opvoeden met vallen en opstaan

Pleeggezinnen zijn supergewone mensen die voor kinderen zorgen die niet altijd ‘gewoon’ zijn. Alle pleegouders starten vol goede moed en met de beste intenties aan het pleegouderschap. Als ze geluk hebben is dat voldoende, maar soms valt het tegen. Toegeven dat het niet lukt met een kind kan verschrikkelijk moeilijk zijn. Pleegouders herkennen zich in de lezing van het verhaal van Inge, halen er inspiratie uit en vinden er de moed in om door te gaan.

Alles over Inge Vandeweege en haar boek vind je hier


Hoe verloopt de online lezing?

Mark en Inge zijn samen pleegouders en beiden ervaren opleiders. Zij nemen een lezing op en laten die steeds in delen zien. Tussendoor is er steeds ruimte om vragen te stellen via de chat, en de vragen worden live beantwoord. 

De lezing ‘Een (h)echte uitdaging’ door Inge en Mark is boeiend, ze wisselen af tussen ernstig en lichter. De uiteenzetting van ongeveer een uur wordt ondersteund door beeldmateriaal.

Aanmelden

Je kunt je via onderstaand formulier inschrijven voor de lezing op 6 oktober 2021


Let op: dit is dezelfde lezing als in januari, voor mensen die toen door de grote belangstelling niet mee konden doen en voor alle andere belangstellende pleegouders van Horizon